Nyt jumalauta lähtee.
Minun mielestäni blogeihin, facebookiin, sosiaaliseen mediaan yleisesti ottaen ei kuulu intiimit toimet.
Kukaan ei halua kuulla suolentoiminnoistasi, ei mitä laitoit 5min sitten suuhusi tai mitä sieltä tuli ulos.
Kukaan ei halua kuulla miten ukko tai akka ei enää ole niin hyvä pedissä kuin ennen tai miten pierusi ovat alkaneet haista kummallisesti kaurapuurolle vaikkka et ole syöny sitä vuosiin.
Missä vaiheessa blogittamisesta tuli avoimempaa kun lääkärillä käynti?!?!
Lyön vaikka vetoa, että ne ihmiset, jotka kertovat iloisin mielin facebookissa miten heidän paskansa muuttui vihreäksi ripuliksi ja kuinka pikku pirkka pentti petelius söi porkkanamössöä jo kolmatta kertaa ja ei vieläkään vaipan sisältö muuttunut oranssiksi, niin nämä samat ihmiset eivät voi edes kertoa ilmavaivoistaan koulutetulle lääkärille jostain kumman syystä.
Onko ihmisillä hävinnyt todellisuuden taju? Eivätkö ne ihmiset siellä ruudun takana olekkaan aitoja niinkuin se lääkäri herra tai rouva? Eivätkö he tuomitse tai naura räkätä kustannuksellasi? No totta vitussa ne ovat!! JA MEITÄ EI KIINNOSTA!!
Se minun mielestäni menee jo huonojen tapojen puolelle, kun kertoo selvästi ällöttäviä ja TÄYSIN merkitsemättömiä juttuja itsestään facebookissa tai muussa vastaavassa -.-
Miksi ihmisillä on tarve kertoa jokaisesta pienestä asiaitsestään netissä? Onko se, että kaikki voidaan tehdä netissä ja fyysinen kontakti ei ole enää tarvittava, saannut aikaan hirveän huomion tarpeen?
En tiedä, mutta se saisi jo jumalauta loppua.

Over and out.